Bağlantı yolu için çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen bağlama projesi kapsamında Devlet Demiryolları’na ait su deposu da yıkıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen Atatürk Caddesi’ni, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na altgeçitle bağlama projesi kapsamında Devlet Demiryolları’na ait su deposu da yıkıldı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre; kentiçi trafiğine soluk aldıracak Atatürk Caddesi’ni, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na altgeçitle bağlanma projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları arasında anlaşma yapılmıştı.

Bu işbirliği çerçevesinde, altgeçit yapılacak bölge üzerinde kalan Devlet Demiryolları’na ait bazı yapılar, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine geçtiğimiz haftalarda yıkılmıştı.

Reklam
Reklam

SU DEPOSUNUN DA YIKIMI GERÇEKLEŞTİ...

Büyükşehir Belediyesi ile TCDD arasında yapılan işbirliği çerçevesinde altgeçidin güzergahında kalan su deposu da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yıkıldı.

Güzergah üzerinde kalan diğer yapıların da yıkılacağının vurgulandığı Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu açıklamasında daha şöyle denildi;

“Başkanımız Zihni Aldırmaz’ın önerisi üzerine Belediye Meclisimiz, Atatürk Caddesi’nin Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na altgeçitle bağlanması konusunda karar almıştı. Bu proje için İller Bankası’ndan da kredi de sağlanmıştı. Altgeçidin yapılmasıyla ilgili Büyükşehir Belediyemiz ile TCDD arasında mütabakata varılması neticesinde güzergah üzerinde kalan yapılar da yıkılmaya başladı. Adana trafiğini rahatlatacak uygulamayla ilgili güzergah üzerinde kalan diğer yapılar da önümüzdeki dönemlerde yıkılacaktır”.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: