Bağlar Belediyesi Ekipleri Gece De İş Başında

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı sıcak ve Ramazan ayına rağmen Bağlar'ın çehresini değiştirecek...

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aşırı sıcak ve Ramazan ayına rağmen Bağlar'ın çehresini değiştirecek olan Göletli Park, Engelsiz Yaşam Parkı ve Rihan Parkı’nın ikinci etabında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerine çıktığı Diyarbakır'da, Bağlar Belediyesi park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Göletli, Engelsiz Yaşam ve Rihan Parkı’nın ikinci etabı olan parklarda çalışmalar yoğunluk kazandı. Kavurucu sıcakların başladığı günlerde gündüz çalışmakta zorlanan işçilerin hizmetlerin aksamaması için gece serinliğinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Bağlar Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Taş, "Özellikle yaz aylarının ve sıcakların başlaması ve Ramazan ayıyla birlikte çalışma koşulları oldukça zor olmasına rağmen gerek Göletli Park, gerekse de Engelli ve Rihan Parkı'nın ikinci etabı olan parklardaki çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Faaliyetlere ilişkin bilgi veren Taş, park yapım çalışmalarında görevli işçilerin Ramazan ayı nedeniyle aşırı sıcak olan gündüz saatleri yerine gece saatlerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

"Ramazan ayı sebebiyle çoğu kez çalışmalarımızı gece sürdürüyoruz. Yeni imara açılan bölgelerimizde yoğunlaşan inşaat faaliyetleri sebebiyle belediye olarak yoğunluğumuz oldukça arttı. Bu bölgelerde yeni imar yolu, asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızla tamamlayarak yılsonuna kadar bu alanların kullanıma açılmasını hedefliyoruz. Hedefimiz bu yaz itibariyle merkez Bağlar'da taşı yenilenmeyen sokak ve alanların kalmamasıdır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: