Bağlar’dan Başkan Atilla’ya ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bağlar Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi yönetici ve eğitmenlerini makamında ağırladı.Bağlar Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi Başkoordinatörü Arzu Çetin ve eğitmenler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bağlar Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi yönetici ve eğitmenlerini makamında ağırladı.
Bağlar Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi Başkoordinatörü Arzu Çetin ve eğitmenler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret etti. Başkan Atilla makam odasında Çetin ve eğitmenlerle bir süre görüşerek taleplerini dinledi. Çetin çalışmalarıyla ilgili Başkan Atilla’ya bilgi verdi, Başkan Atilla Çetin ve eğitmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz