Bahaddin Bey Koleji, Cumartesi Okulu Uygulaması Başlattı

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey Koleji, öğrencilerin sosyal ve sportif eğitimlerine katkı sunmak amacıyla cumartesi günleri...

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey Koleji, öğrencilerin sosyal ve sportif eğitimlerine katkı sunmak amacıyla cumartesi günleri de eğitim verme kararı aldı. Okulda cumartesi günü isteyen öğrencilere; bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif alanda eğitim hizmeti verilecek.

Diyarbakır Nehir Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve kurulduğu günden bugüne birçok bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyete imza atan Bahaddin Bey Koleji, eğitim faaliyetlerine cumartesi günleri de devam etme kararı aldı. Kolejde hafta içi yapılan yoğun akademik öğretim faaliyetlerinden sonra cumartesi günleri sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenmeye başladı.

Reklam
Reklam

Etkinliklerde öğrenciler; psiko motor özelliklere uygun ve önceden belirlenmiş, ilgi duydukları ve istedikleri alanları tercih ederek branşlara ayrılıyor. Alanlarında uzman öğretmen ve antrenörler nezaretinde, tekvando , basketbol, tenis, futbol, voleybol gibi sportif alanlarda eğitim verilirken keman ve gitar gibi enstrüman eğitimi alma fırsatı da bulunuyor. Cumartesi günleri 10.00 ile 15.00 saatleri arasında yapılan eğitimlere 100’e yakın öğrenci katılıyor.

Okul Müdürü Süleyman Namazcı, faaliyetlerinin branş dersleri ile bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklerle bir bütün olduğunu belirtti. Namazcı, “ Çağımızın öz güveni gelişmiş kendine güvenen kendini ifade etme yeteneğine sahip çok yönlü nesillere ihtiyacı var. Bu tür faaliyetlerinde bunları gerçekleştirmek için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Her türlü imkânlarımızı kullanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bahaddin Bey koleji sosyal ve sportif faaliyetler koordinatörü Fahrettin Çolak ise hedeflerinin öğrencilerin donanımlı bir şekilde eğitim görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Çolak, “ Her öğrencinin, yıl içerisinde en az bir etkinliğe katılımını sağlamayı hedeflediklerini belirterek; Öğrencilerimizin ilgilendiği ve istediği branşların eğitimlerini alabilmeleri için bizleri destekleyen öğrenci velilerimize her türlü imkanı sağlayan yöneticilerimize ve gayretli çalışmalarda bulunan öğretici ve antrenörlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: