Bahaddin Bey Koleji, okulları masa tenisinde buluşturdu

Diyarbakır'daki okullar, Özel Bahaddin Bey Koleji'nin düzenlediği masa tenisi turnuvasında buluştu.Nehir Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel...

Diyarbakır'daki okullar, Özel Bahaddin Bey Koleji'nin düzenlediği masa tenisi turnuvasında buluştu.

Nehir Eğitim Kurumları bünyesindeki Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu, Diyarbakır il ve ilçelerde bulunan bütün ilköğretim okullarını kapsayan masa tenisi turnuvası düzenledi. Zeynel Abidin Erdem Kapalı Spor Salonu'nda 2 gün süren turnuvada küçük kızlar kategorisinde Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu; küçük erkekler kategorisinde Özel Nil Koleji İlköğretim Okulu; yıldız kızlar kategorisinde Özel Bahaddin Bey Koleji İlköğretim Okulu Diyarbakır şampiyon oldular. Nehir Eğitim Kurumları Turnuva Tertip Komitesi Jüri Özel Ödülü ise İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'na verildi.

Reklam
Reklam

Dereceye giren okulların öğrenci ve öğretmenleri düzenlenen törenle ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Yaman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle böyle bir etkinliğin düzenlenmiş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Bu günde çocukların bir araya getirilmesi ve şenlik düzenlenmesinin çok anlamlı olduğunu belirten Yaman, müsabakalara katılan öğrencileri tek tek kutladı, organizasyonu yapan Nehir Eğitim Kurumları’na da teşekkür etti.

Özel Bahaddin Bey İlköğretim Okulu Müdürü Adem Ergin, Diyarbakır’daki öğrencilerin bayram şenliğine ve sevincine katkı sağlamanın önemli olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: