Bahaddin Bey Koleji, Teniste Başarıya Doymuyor

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey Koleji, bir başarıya daha imza attı. Geçtiğimiz hafta masa tenisinde Diyarbakır...

Diyarbakır Özel Bahaddin Bey Koleji, bir başarıya daha imza attı. Geçtiğimiz hafta masa tenisinde Diyarbakır şampiyonu olan okul, bu sefer kort tenisinde il birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın birlikte organize ettiği okul sporları yarışmalar programında yer alan Okullararası Kort Tenisi Müsabakaları'na katılan Bahaddin Bey Koleji, büyük başarıyı imza attı. Okul, yıldız kızlar kategorisinde bütün rakiplerini yenerek Diyarbakır şampiyonu oldu. Sene başından bugüne planlı ve düzenli bir şekilde antrenmanlarını sürdüren Bahaddin Bey Koleji sporcuları bu sonuç ile Diyarbakır’ı Türkiye finallerinde temsil edecek tek takım ünvanını elde etmiş oldu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Süleyman Namazcı, akademik derslerdeki başarının yanında bu tür sportif faaliyetlerde de başarılı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Geçen haftalarda erkeklerde masa tenisi takımının Diyarbakır birincisi olduğunu ve Türkiye Şampiyonalarına katılma hakkı elde ettiğini anlatan Namazcı, "Son olarak kız öğrencilerimizin de bu başarısı bizleri çok heyecanlandırdı, her iki takımımızın da Türkiye finallerinde Diyarbakır’ı en iyi bir şekilde temsil edeceklerine güvenim tam." dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Fahrettin Çolak ise öğrencileri çok zorlu müsabakalar beklediğini belirtti. Çolak, "Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz, herzaman bizlere destek olan öğrenci velilerimize, okul yönetim kurulumuza ve okulumuzun ismini Diyarbakır’da en yükseğe taşımak için canla başla mücadele eden ve bunu da başaran öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz