Bahar Şenliklerinde Tegv Rüzgarı

Kısa adı TEGV olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, bahar şenliklerinde ilgi odağı oldu.Okul yaşındaki çocuklara...

Kısa adı TEGV olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, bahar şenliklerinde ilgi odağı oldu.

Okul yaşındaki çocuklara boşta kalan zamanlarını değerlendirmek üzere ebru, santranç, seramik, resim, taş boyama, gitar, lego eğitim veren TEGV ziyaretçilerin akınına uğradı.

Stantta yapılan çalışmalarla ebru ve benzeri etkinliklerle ziyaretçilerin meraklarını da gideren TEGV gönüllüleri beraberlerinde getirdikleri dokumaları dağıttılar. TEGV Park yöneticisi Rukiye Dağhan Çetin, Şanlıurfa’nın Eyyübiye semtinde bulunan eğitim parklarında 290 gönüllü ile 3 bin 320 öğrenciye çeşitli alanlarda eğitim verdiklerini, amaçlarının bu sayıyı artırmak olduğu söyledi.

Reklam
Reklam

Bahar şenliklerinde kurdukları stantla gönüllü sayılarını artırdıklarını söyleyen Dağhan Çetin, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil Mutlu başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: