Bahara Pop-Up'a Uğramadan Girmeyin

Vintage Güneş Gözlüklerine Bayılacaksınız !

Fashion@EYE Vintage güneş gözlükleri birbirinden güzel ve farklı modelleriyle, Karaköy Fransız Geçidi labistanbul’da açılan Fashion@EYE Pop-Up Shop’da satışa çıkıyor. Mart, Nisan ve Mayıs aylarında Çarşamba hariç her gün açık kalacak pop-up shop’da eskilerin unutulmaz ve muhteşem gözlük modelleriyle mazinin penceresinden geleceğe bakacaksınız!

Türkiye’nin ilk gözlükçülerinden Mehmet San’ın 1960lar’dan beri sattığı gözlüklerden örnekler koruyarak oluşturduğu ve eskilerin unutulmaz gözlük markalarıyla genişletilen Fashion@EYE Vintage Güneş Gözlüğü koleksiyonu, Karaköy Fransız Geçidi labistanbul’da açılan Fashion@EYE Pop-Up Shop’da satılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Son yılların gözlük trendi vintage güneş gözlükleri el yapımı ve ilginç modelleriyle oldukça dikkat çekiyor.

Fashion@EYE Vintage Güneş Gözlüğü koleksiyonunda bulunan Christian Dior, Yves Saint Laurent, Silhouette gibi dünyaca ünlü markaların gözlük modelleri kullanılmamış ve ilk el. Tüm güneş gözlüklerinin UV filtreli camlarla yenilendiği koleksiyondan size en yakışanı, dilerseniz basında ‘gözlük gurusu’ olarak tanınan, İletişim Bilimleri Uzmanı Dr. Hakan San ile birlikte seçebilirsiniz.

Fashion@EYE Pop Up-Shop, Karaköy Fransız Geçidi labistanbul’da Mart, Nisan ve Mayıs aylarında Çarşamba hariç her gün açık. Dilerseniz, labistanbul tarafından tasarlanan ve gözlüklerin teşhir edildiği raf sistemleri ve dekorasyon ünitelerini de satın alabiliyorsunuz.
![vintage_kap_220]()
Fashion@EYE Pop-Up Shop @ labistanbul

Kemankeş Caddesi. Fransız Geçidi C Blok. No:9 Karaköy

facebook.com/fashionateye
twitter: @gozlukgurusu