Baharı İnce Karşılayın

İşte kışın aldığınız  kilolara veda etme zamanı geldi...

Zorlu bir kışı nihayet geride bıraktık. Kar, soğuk derken, ihtiyaç duyduğumuz enerjiyi buzdolabında aradık. Sonra da çıkan göbekler, kalınlaşan bacaklar derken, aynalara düşman kesildik.

Siz hala Hypoxi ile tanışmadıysanız, bu yazı da böyle geçirmeye niyetlisiniz demektir.
Tüm dünyada, vücut şekillendirmede asrın mucizesi olarak kabul edilen HYPOXI; karın, bacak, bel veya basen gibi yağ depolayan bölgelerde kan dolaşımını hızlandırarak sıkılaşmanızı ve 12 seansta bir bedene kadar incelmenizi sağlıyor.
Vakum ve yüksek basınç terapisi ile, dünyada yüzde yüz doğal ve alternatifsiz incelme yöntemi olan patentli HYPOXI, 4 farklı özellikteki cihazları sayesinde kan dolaşımını hızlandırarak yağların yakılmasına yardımcı oluyor. Formda, ince ve sıkı bir vücuda kavuşmanızı sağlıyor.

Reklam
Reklam

Dermoloji cihazı sayesinde, pürüzsüz, sıkı ve düzgün bir cilde sahip olurken, elastikiyet kazanan cildin kan dolaşımı da hızlanıyor. Böylece yağların yakılması daha kolay oluyor.
Trainer L 250 cihazı sayesinde ise yatarak, rahat bir şekilde çevirdiğiniz pedallar, özellikle bacaklar ve basendeki yağların erimesine sebep oluyor.
Trainer S 120 ile oturarak yaptığınız bacak hareketleri, düzgün ve sıkı bir kalça ile incelmiş bacaklar olarak size cevap veriyor.
Vacunaut ile sarf ettiğiniz 30 dakikalık performans, özel kıyafeti sayesinde 4 saat etkisini sürdürürken, özellikle göbek çevresi ve belde oluşmuş yağ minderlerinin giderilmesine yardımcı oluyor.

Avusturya Salzburg Üniversitesi, Spor Bilimleri ve Kinesioloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erich Müller, 12 hafta boyunca 4 denek grubu üzerinde yaptığı bilimsel araştırmalar neticesinde; Hypoxi uygulanan grupta, diğer gruplara oranla çok daha belirgin kilo kaybı ve yağ dokusunda ciddi kayıplar oluştuğunu kanıtlanmıştır.

Üniversitenin araştırması sonucunda :
Hypoxi uygulanan grubun, belli bölgelerdeki yağ yakımı, diyet yapan gruba göre % 204 daha fazla olmuştur. Kilo kaybının ise, diyet yapan gruba göre 3 katından daha fazla olduğu gözlenmiş ve yağ kaybı da % 83 oranında daha yüksek çıkmıştır.
Hypoxi grubunun selülitlerinin azalması, diyet yapan gruba göre % 400 daha başarılı olmuştur.

Reklam
Reklam

Siz de hayal ettiğiniz ölçülere, sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşmak istiyorsanız size en yakın HYPOXI merkezine giderek, yaza girmeden istediğiniz şekle girebilirsiniz…

İstanbul'da Etiler – Suadiye - Nişantaşı - Kozyatağı - Mecidiyeköy – Bakırköy Hypoxi Studio'da, İzmir' de, Antalya'da, Ankara’da ve Bursa'da Hypoxi Studio'da bir ayda bir bedene kadar incelme, Sapanca Richmond Nua Hotel’de özel programı ile 4 günde 1 bedene kadar incelme olanağı sunan Hypoxi merkezleri ile baharı daha mutlu karşılayabilirsiniz.

Bir bedene kadar incelme sağlayan, bir aylık 12 seanstan oluşan paket program 1800.- TL