Bahattin KOSKONSOY Kars için büyük projesi.

Bahattin KOSKONSOY Kars için büyük projesi.

Değerli Hemşerimiz Bahattin KOSKONSOY büyük projesi kars ta yapılacak.

10 bin metre kare üzerine büyük bir AVM-Alışveriş merkezi,120 dairelik otopark projesini

kendi memlekentinde faaliyete geçirmek ve hemşerilerine hizmet etmek için kolları sıvadı ve hizmeti kendi vatanında yapmak için çalışmalarına başladı.

ilerleyen günlerde doğu ve güneydoğu anadolu kalkınma platformu altında büyük işleri başaracaklarını ve tüm yöre halkına hizmet vereceklerini belirten başkan.MİSYONUMU-VİZYONUMUZ-PROJELERİMİZ Değerli hemşerilerimize hem destek hemde yardım amaçlı olup daha iyi hizmet götürmektir.

Reklam
Reklam

Misyonumuz

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu; Anadolu’nun dört bir köşesinden gelmiş, başkentte yaşayan insanlarımızın tümünü kucaklayan din, dil, ırk, mezhep, siyasi düşünce ayrımı yapmaksızın, insanı sadece insan olarak değerlendiren ve değer veren sivil bir insiyatiftir.

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu, az önce kısaca izah edilen düşünce çerçevesinde birçok sivil toplum örgütünün desteğini almış, bu bağlamda tüm sivil toplum örgütleri, kurum, kuruluş ve bütün vatandaşlarımıza kapısını sonuna kadar açmıştır.

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu, sadece başkent olan Ankara’mızda değil, ülkemizin her karış toprağında yaşayan insanlarımız başta olmak üzere tüm dünya insanlarına hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu, güzide başkentimiz Ankara’mızın, vatandaşlarımızın rahatça gezip dolaşabilecekleri, yaşayabilecekleri bir şehir olma özelliğini ve güzelliğini daha ileriye nasıl götürürüz gayreti içerisinde projeler geliştirerek yapılması gerekenleri yetkililerle ve kamuoyuyla paylaşacaktır.

Reklam
Reklam

Vizyonumuz

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu, sadece başkent olan Ankara’mızda yaşayan insanlarımızın değil, ülkemizin her karşı toprağında yaşayan insanlarımızın yanı sıra beraberine tüm dünya insanlarina hizmetvermeyi hedeflemektedir.

Platformumuzun yapmış olduğu faaliyetlerin büyük bir kısmını internet adresimizi ziyaret ederek hakkımızda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Platformumuz, bir sivil toplum kuruluşu olarak; toplumunher kesiminden yani her türlü inanç, düşünce ve ideolojiye sahip, kendi alanında birçok başarıya imza atmış, karakter iskeleti düzgün, ahde vefası olan, tekden tüme ulaşabilecek değerli bireylerdenoluşmaktadır.

Doğu ve Güneydoğu Kalkınma Platformu, Anadolu’nun 4 bir köşesinden gelmiş, başkentte yaşayan, Türkiye ve dünya insanlarının tümünü kucaklayan; din, dil, ırk mezhep siyasi düşünceayrımı yapmaksızın insanı sadece insan olarak değerlendiren ve değer veren sivil bir inisiyatiftir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: