Bahçe Mobilya, Sadece Kastamonu’da Yapılıyor

Kastamonu Valiliği tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Ahşap Fuarı’nın gözdesi “Bahçe Mobilya” oldu.Öz Özen Antik...

Kastamonu Valiliği tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Ahşap Fuarı’nın gözdesi “Bahçe Mobilya” oldu.

Öz Özen Antik Mobilya tarafından ahşap fuarında sergilenen Bahçe Mobilya, Türkiye’de sadece Kastamonu’da yapılabiliyor. İstendiğinde yatak, istendiğinde de oturma grubu olabilen Bahçe Mobilya, kapalı sandık şeklini alabildiği gibi yağmur ve güneş geçirmiyor. Kolay taşınabilen Bahçe Mobilya, tatilcilerinde favorisi olduğu gibi çok amaçlı kullanılabiliyor.

Öz Özen Antik Mobilyanın Sahibi Meftun Savaş, “Bahçe Mobilyamız halkın büyük beğenisini topladı. Fuarda sergilediğimiz bu ürün şimdiden büyük beğeni toplandı. Şu anda Antalya Silver Otelden dört adet sipariş aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye’de sadece kendilerinin üretimini yapabildiklerini anlatan Savaş, “Yapımı çok kolay değil. Büyük işçilik ve emek istiyor. Hem koltuk, hem yatak, hem de sandık gibi şekillere girebiliyor” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: