Bahçe Tellerine Takılan Karacayı Kurtardı

Abdullah KÖSE/ TERME İlçenin Ahmet Bey mahallesinde bahçe tellerine takılan karacanın çektiği acı ile çıkardığı sesleri duyan İbrahim Seyrekli yanına gitti.

Abdullah KÖSE/ TERME İlçenin Ahmet Bey mahallesinde bahçe tellerine takılan karacanın çektiği acı ile çıkardığı sesleri duyan İbrahim Seyrekli yanına gitti. Telden kurtulmak için çabalayan hayvanı tutan Seyrekli, elindeki makas ile teli kesti. Telden kurtulan karaca, Seyrekli tarafından tekrar doğaya salındı. Karaca, hızla koşarak bölgeden ayrıldı.
Karacanın kurtarılma anı görüntüleri internette büyük ilgi gördü. İbrahim Seyrekli'ye çok sayıda kişi ile birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü de videoyu paylaşarak teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz