Bahçecik Semt Meydanı’nın zemin betonu atıldı

Yapımına kısa bir süre önce başlanan Bahçecik Semt Meydanı’nda zemin betonu atıldı.Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki Bahçecik Semt Meydanı’nı ilçeye kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yapımına kısa bir süre önce başlanan Bahçecik Semt Meydanı’nda zemin betonu atıldı.
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki Bahçecik Semt Meydanı’nı ilçeye kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Taş duvar çalışmaları yakın zamanda tamamlanan meydanda zemin betonu da atıldı. 347 metrekare alanda devam eden projede, 100 metrekare alanı otopark olarak kullanılacak meydanda peyzaj çalışmaları da yapılacak. Bahçecik’e yaraşır estetik ve modern bir görüntü kazanacak olan semt meydanına vatandaşların oturup dinlenebilmesi için kent mobilyaları da yerleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz