Bahçeli: CHP, Oynadığı Tehlikeli Siyasi Oyunda Kendisi Boğulacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Erken seçim teklifiyle ilgili CHP tehlikeli siyasi bir oyun oynuyor....

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Erken seçim teklifiyle ilgili CHP tehlikeli siyasi bir oyun oynuyor. CHP, bu siyasi oyunda kendisi boğulacak." dedi.

Partisinin Meclis Grup Toplantısı sonrası gazetecilerin referandum tartışmalarına ilişkin sorularını cevaplayan Bahçeli, CHP'nin 27 Ekim 2013 tarihine rıza göstermediğini fakat genel kurul görüşmelerinde anayasa değişikliğine destek verme açıklamasında bulunduğunu hatırlattı.

Genel kurul görüşmelerinde ise CHP'nin söz verdiği desteği göstermediğini ifade eden Bahçeli, "CHP Türkiye'yi dar boğaza sokarak Anayasa değişikliğini istismar etti. ''Erken seçim teklifiyle ilgili CHP tehlikeli siyasi bir oyun oynuyor. CHP, bu siyasi oyunda kendisi boğulacak." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: