Bahçeli Emet'te halka seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her evde bir işsiz varsa, yoksulluk almış başını gidiyorsa, bu iktidarı dibe indirin gitsin" dedi.

KÜTAHYA (İHA) -Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her evde bir işsiz varsa, yoksulluk almış başını gidiyorsa, bu iktidarı dibe indirin gitsin" dedi.

Bahçeli, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'nın Emet ilçesine geldi. Partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan Bahçeli, daha sonra Zafer Meydanı'nda halka hitap etti. Halkın iktidara 12 haziranda gerekli dersi vereceğini belirten Bahçeli, "8 yıldır sizlerin oylarının ile AK Parti hükümeti ülkeyi yönetmektedir. Ülkemizde bu süre içerisinde yoksulluk kalmamış, herkes iş sahibi olmuş ise, terörün kökü kazınmışsa, yolsuzluk yoksa diyecek bir şeyimiz yok. O zaman 3. dönem de AK Parti'yi

Reklam
Reklam

iktidar yapınız. Ancak akşam evde ne aş pişecek diye düşünüyorsanız, her evde bir işsiz varsa, terör giderek büyüyorsa, yolsuzluklar almış başını gidiyorsa, 12 haziranda AK Parti'yi dibe indirin gitsin. Ülkemizde maalesef asayiş sorunu oluşmuş. Emniyet teşkilatımıza saldırılar artmış, en önemlisi hapisten çıkarak milletvekili olan bir kadın polise tokat atmış. İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne çağırılıp bu olayı anlatırken, 'Ben bu tokatı polise değil devlete atmak istedim' demiştir. Bu olacak şey değildir. Şu

kepazeliğe bakın! Bu nasıl üniversitedir? İçişleri Bakanı demokratik açılım zırvası ile Türkiye'yi ateşe atmış ve şu an evinde oturmaktadır" diye konuştu.

Ülkenin kötüye gittiğini ileri süren Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her gün sokaklarda kafası parçalanmış, vücudu kesilmiş kadın cesetleri görüyorsak, her gün bir hırsızlık olayı görüyorsak, bu ülke nereye gidiyor diye düşünmek zorundayız. İşsizlik yüzünden evde, kahvede akşama kadar televizyon seyreden gencimize, bir cinayet nasıl işlenir sonuna kadar en ince ayrıntısına kadar gösteriliyor. Vurdulu kırdılı filmlerle şiddet eğitimi veriliyor. Sonra iki kardeşim yolda en küçük bir olaydan dolayı

Reklam
Reklam

tartışsa bile, maalesef birisi hapishaneye, diğeri hastaneye gidiyor. Bu sorunlar daha önce yok muydu? Tabii ki vardı, ama şu an artıyor. Başbakana birisi itiraz etse, ya kendisi kovuyor, ya da korumalarına attırıyor. Her defasında da 'Beni halk seçti' deyip suçu halka atıyor. Siz de, 12 haziranda, suçu size atanı, 8 yıl iktidar yaptığınız gibi, elinizin tersiyle itin gitsin."

Yaklaşık bin kişinin katıldığı miting sonrası Bahçeli'ye, Emet'in AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından çini tabak hediye edildi. Devlet Bahçeli'ye, Emet Platformu Başkanı İbrahim Hügül tarafından ilçenin meseleleri hakkında bir dosya verildi.