Bahçeli: Gereği Neyse O Yapılır

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'li milletvekillerinin bir ay çinde 5 birleşime katılmamaları halinde vekilliklerinin düşürülmesi teklifinin genel kurula

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'li milletvekillerinin bir ay çinde 5 birleşime katılmamaları halinde vekilliklerinin düşürülmesi teklifinin genel kurula getirilmesi halinde tavırlarının ne olacağı sorusuna "Gelişmeleri takip ederiz. Gereği neyse o yapılır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde başkanlık sistemine ilişkin teklif gelip gelmediği sorusuna "Şu ana kadar böyle bir gelişme olmadı. Bu konular üzerinde durulmadı. Suriye, Irak ve dış politika üzerinde değerlendirmeler oldu" diye yanıtladı.

Reklam
Reklam

HDP'li milletvekillerinin bir ay içinde 5 birleşime katılmaması durumunda başkanlık divanı kararına göre milletvekilliklerinin düşürülmesinin, teklifin genel kurula getirilmesi halinde MHP'nin tavrının ne olacağının sorulması üzerine "Gelişmeleri takip ederiz. Gereği neyse o yapılır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz