Bahçeli haftasonu Karadeniz'de olacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Doğu Karadeniz turuna çıkıyor.

Bahçeli, BDP'li milletvekillerinin Sinop ve Samsun'da yaşananlar sebebiyle gitmekten vazgeçtikleri Trabzon'da vatandaşlar ile bir araya gelecek.

İktidarın çözüm süreci ve İmralı görüşmelerine "Ver başkanlığı, al özerkliği" şeklinde eleştirilerde bulunan Bahçeli, AK Parti'nin çeşitli illerde başkanlık sitemini anlatmak amacıyla toplantılar yapacağı 17 Mart'ta ise Giresun ve Trabzon'da partilileriyle buluşacak.

MHP'den verilen bilgiye göre, Bahçeli, 16-17 Mart 2013 Cumartesi - Pazar günleri Ordu-Giresun ve Trabzon'da çeşitli açılışlara katılacak, ziyaretler gerçekleştirecek ve vatandaşlar ile bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Karadeniz turuna yarın Ordu'da başlayacak olan Bahçeli, Fatsa aday tanıtım toplantısına, Gülyalı ilçe binası açılışı ile Ordu İl Teşkilatı'nın toplantısına katılacak ve konuşmalar yapacak.

AK Parti'nin 17 ilde başkanlık sistemi anlatmak için toplantılar yapacağı Pazar günü ise programına Giresun İl Teşkilatıyla yapacağı toplantıya başlayacak olan Bahçeli, ardından Trabzon'a geçecek. Trabzon İl Teşkilatı ile bir toplantı yapacak olan Bahçeli, Trabzon İl Binası açılış törenine katılacak. Bahçeli, Trabzon'da da partililer ile bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak.

İmralı süreci ve başkanlık sistemine yönelik "Bize göre Başbakan ve İmralı canisi arasındaki paslaşmanın özeti şu şekildedir: Ver başkanlığı, al özerkliği, ver başkanlığı, al bağımsızlığı, ver başkanlığı, al anadilde eğitimi, ver başkanlığı, al Güneydoğu'yu" şeklinde açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin Karadeniz ziyaretinde de terörün bitirilmesi süreci ve başkanlık sistemine yönelik değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

ANKA

Anahtar Kelimeler: