Bahçeli Temelini Attığı Hal Binasını İnceledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 ay önce temelini attığı Yeni Sebze...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11 ay önce temelini attığı Yeni Sebze ve Meyve Hali inşaatında incelemelerde bulundu.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ziyaret sırasında yeni sebze ve meyve halinin kaba inşaatının bittiğini ve genel olarak projenin yaklaşık yüzde 70’nin tamamlandığını, 7 Ocak 2013’te de açılışını yapmayı planladıklarını söyledi.

İnşaatın hızla devam ettiğini belirten Kara, iş bitim tarihinin 4 Mart 2013 olmasına rağmen müteahhit firma ile görüşmeleri neticesinde söz verdikleri tarihe yetiştireceklerini dile getirdi. Kara, Devlet Bahçeli’ye şu anda saha imalatlarının ve dış cephe kaplamalarının yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Hal binasının hemen karşısındaki 57. Hükümet döneminde Devlet Bahçeli’nin talimatları ile yapılan devlet hastanesini gösteren Başkan Kadir Kara, Anadolu ve Rumeli Hisarı benzetmelerini yaptı.

Yeni sebze ve meyve hali inşaatı önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çektiren Devlet Bahçeli, Başkan Kadir Kara’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz