Bahçelievler Gazi Çocuklarla Şenlendi

Sakarya Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda, hafta sonu Okul Öncesi Çocuk Şenliği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu şenlikte...

Sakarya Bahçelievler Gazi İlkokulu’nda, hafta sonu Okul Öncesi Çocuk Şenliği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu şenlikte önce sergi açılışı yapıldı. Velilerin ve öğrencilerin sergiyi gezmesinin ardından şenlik alanına getirilen pasta kesildi.

Törende konuşma yapan Okul Müdürü Lütfü Sarı, şenliğin yapılmasında emeği geçen Müdür Yardımcısı Fidan Akyol, Okul Öncesi Öğretmenleri Nurtaç Ünlü, Gülcan Demirkıran, Elif Mert Şencan, Berna Özbayraktar ve Ayşe Nur Aydın’a teşekkür ettikten sonra katılımcılara ve çocuklara eğlenceli bir şenlik geçirmelerini dileyerek sözü MB Organizasyon sunucusuna bıraktı.

Reklam
Reklam

İlk önce okul öncesi eğitimin büyümesi ve yayılmasını simgeleyen ağaca, çocuklar parmak boyalarıyla hatıralar bıraktılar. Hazırlanmış değişik etkinlik masalarında, parmak boyama, kum boyama ve pastel boya etkinlikleri yapıldı. Palyaçoların çocukların yüzüne yaptığı boyamalar görülmeye değerdi.

Mickey Fare, Ben Ten, Sünger Bob ve Caiou ve tahta bacaktan oluşan sevimli kahramanlar çocukları masal dünyasına taşıdı. Şişme oyun parkurlarında yapılan yarışmalardan sonra çocuklar animasyon ekibiyle dans etti.

On yıl önce kendi diktikleri ağaçların gölgesinde ağırlanan veliler, hazırlanmış olan ikramlarla gölgenin keyfini çıkartarak hoş bir piknik havası yaşadılar. İkramların ardından müzik eşliğinde veli, öğretmen ve öğrenciler eğlendiler. Etkinliğe katılan öğrenciler Atlantis Akvaryum’un ve Barış Kitabevi’nin kendilerine yaptığı sürpriz hediyelerle mutlu oldular.

Organizasyon dilek balonlarının gökyüzüne bırakılmasıyla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: