Bahçelievler sapığını çürük dişi ele verdi

Bahçelievler’de küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan Bahçelievler sapığı yakalandı. Bahçelievler’in farklı mahallelerinde 2007...

Bahçelievler’de küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan Bahçelievler sapığı yakalandı.
Bahçelievler’in farklı mahallelerinde 2007 yılından bu yana küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel taciz olaylarıyla ilgili aranan Doğan D. (26) yakalandı. 20’ye yakın kız çocuğuna taciz olayının faili olduğu iddia edilen zanlı Doğan D.’yi alt dişlerindeki çürük ele verdi.
Emniyette suçunu itiraf eden Bahçelievler sapığının kurban seçtiği kız çocuklarını eve gireceği sırada bıçak tehdidiyle binaya sokarak cinsel tacizde bulunduğu öğrenildi. Doğan D’nin kız çocuklarına isminin Osman olduğunu söylediği, yine aynı adı kullanarak 'Osman burada mı oturuyor?' deyip binaya girmeye çalıştığı belirtildi. Doğan D.’nin 9 ayrı mağdurdan alınan DNA örnekleriyle DNA’sı eşleşirken zanlının kendi itirafları ve teşhis edilen 20 ayrı dosyadan işlem yapılacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

150 KİŞİLİK EKİP SAPIĞIN PEŞİNE DÜŞTÜ
Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri başta olmak üzere aralarında güven timlerinin de bulunduğu 150 kişilik ekip, Bahçelievler sapığının peşine düştü. Geçtiğimiz Perşembe günü çocuk parkında küçük yaşta çocukları takip ettiğinden şüphelendikleri bir kişinin kaçarak binaya girdiğini söyleyen vatandaşlar, polise bu kişiyi yakalayarak bodruma kilitlediklerini ihbar etti. Gözaltına alınan Doğan D., Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Doğan D.’nin emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği iddia edildi.
Doğan D’nin 6 ay önce evlendiği, evlendikten sonra da Baçelievler’e taşındığı öğrenildi. Zanlının evlendikten sonra da eylemlerine devam ettiği, son olarak Eylül ayında İkitelli’de küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz