Bahçelievler Toz Duman!

Bahçelievler yol yapımı ve kaldırım taşı döşeme işlerinin uzaması nedeniyle toz ve dumandan geçilmiyor.

Şanlıurfa’nın en işlek mahallelerinden Bahçelievler yol yapımı ve kaldırım taşı döşeme işlerinin uzaması nedeniyle toz ve dumandan geçilmiyor. Trafik sıkışıklığı da işin cabası!

Bahçeleviler Mahallesi’nde yaklaşık 2 ay önce başlayan yol yapımı ve kaldırım taşı döşeme işleri bitmek bilmiyor. Birkaç iş makinesi ve işçiyle sürdürülen çalışmalar kaplumbağa hızında ilerliyor.

ÇALIŞMALAR BİR AN ÖNCE TAMAMLANMALI!

İşlerin yavaş ilerlemesine DEDAŞ ve doğalgaz ekiplerinin altyapı çalışmalarının yol açtığı ileri sürülse de esnaf tepkili. Yaklaşık iki ay önce başlayan çalışmaların bir türlü bitmek bilmediğini belirten vatandaşlar, “Burası 45-50 gündür bir türlü bitmiyor. Bahçelievler’in hali toz-duman. Müşteri kaybediyoruz. Burası bir an önce bitirilmeli” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, çalışmalar nedeniyle mahallede kapanan ara sokaklara ters yönden giriş yapan sürücüler arasında sık sık tartışmaların yaşandığı ileri sürülüyor. Araçlar park edecek yer bulamazken çocukların toz toprak içerisinde oynadıkları görüldü. Bazı iş yerlerinin ise kapatılmak üzere olduğu görüldü.

Mahallede yaşanan sıkıntılarla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: