Bahçeşehir Koleji’nden TÖDER derecesi

TÖDER tarafından SBS deneme sınavında Manavgat Bahçeşehir Koleji öğrencisi Deniz Toydemir 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Bahçeşehir Koleji’nin eğitimdeki kalitesi her geçen gün tescilleniyor. Öğrencilerinin sosyal yönlerindeki gelişmelerine verdiği önemle birlikte eğitim de kaliteden ödün vermeyen Bahçeşehir Koleji Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında başarısıyla göz dolduruyor.

Bahçeşehir Koleji 6’ncı sınıf öğrencisi Deniz Toydemir, TÖDER (Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği) tarafından Türkiye genelinde yapılan SBS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye 1’ncisi oldu. Müdür Yardımcısı Şerafettin AVCI; SBS çalışmalarıyla fark yaratan Bahçeşehir Koleji Manavgat’ın 2010 – 2011 yılı SBS 8’nci sınıf ortalamada Manavgat Şampiyonu olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz sene öğrencileri İçten Bozkurt’un 500 tam puanla Türkiye birinciliği gururunu yaşadıklarını söyleyen Avcı, 2011 – 2012 SBS sınavına yoğun bir tempo ile hazırlanan 6-B sınıfı öğrencisi Deniz Toydemir’den gelen Türkiye birinciliğinin kendilerini ve öğrencileri motive ettiğini söyledi. Müdür Yardımcısı Şerafettin Avcı, Deniz TOYDEMİR’e, ailesine ve SBS çalışmalarında emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: