Bahçeşehir Koleji’nin Cambridge başarısı

Bahçeşehir Koleji Manavgat öğrencileri, uluslararası nitelikte olan Cambridge ESOL sınavlarında büyük başarı gösterdi.

Bu yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen ve uluslararası bir niteliğe sahip olan Cambridge Üniversitesi’nin Avrupa Dil Çerçeve Programı kapsamında öğrencilerin dil yeterliliklerini ölçen Cambridge Esol Sınavlarının sonuçları, dünyanın en büyük eğitim ve değerlendirme kurumlarından biri olarak bilinen Cambridge Üniversitesi Yerel Sınavlar Merkezi (UCLES) tarafından açıklandı. Cambridge ESOL sınavlarında Bahçeşehir Koleji’nden tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alan 4 öğrenciyle birlikte, 14 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Bahçeşehir Koleji Manavgat Müdürü Turgut Aydın, başarılı öğrencilerin sertifikalarını yapılan düzenlenen bir törenle kendilerine verdi. Bahçeşehir Koleji Manavgat Yabancı Dil Bölüm Başkanı Nesrin İlgin; “Cambridge ESOL sınavları sayesinde öğrencilerimizin İngilizce seviyelerini, uluslararası arenada görmüş oluyoruz. Bu sınavlar, öğrencilerimiz için gelecekte gerek okul gerek iş hayatında çok büyük öneme sahip olan ve bütün dünyada geçerli FCE, IELTS ve TOEFL sınavlarına küçük yaşlardan itibaren hazırlayarak, başarıları için güçlü bir temel oluşturmaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: