Bahçeşehir’de 2’nci Bahar Şenliği coşkusu

Bahçeşehir Koleji Manavgat’ta 11 Mayıs 2012 Cuma Günü Bahar Şenliği büyük bir coşku ile yapıldı.

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bulunan Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Şerafetin Avcı, bahar şenliğini geçen yıl ilk defa gerçekleştirdiklerini ve yoğun ilgiden dolayı bunu geleneksel hale getirme kararı aldıklarını söyledi. Anaokulu, İlköğretim ve Lise Okul Aile Birliklerinin katkılarıyla büyük bir şenlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Şenlikte şişme oyun alanları, küçük ve büyükler için yüz boyama, garfield gösterisi, şiir, dans, şarkı vb. birçok gösteri yapıldı. Döner, gözleme, pamuk şekeri, Geleneksel Türk Dondurmaları, kermes gibi bol bol yiyecek ve içeceğinde olduğu şenlik tam bir şölen havasında gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Bahçeşehir Koleji Manavgat’ta geleneksel hale gelen resim yarışmasında birinci olan 5-A Sınıfından Çağla Gökkoca’nın yaptığı resim o güne özel hazırlanan tişörtlere basılarak Bahar Şenliği tişörtleri herkese dağıtıldı.

Yapılan yarışmalarla eğlenen izleyiciler ve öğrenciler şenlikte sınav havasından uzaklaşıp gönüllerince bir gün geçirdi. Etkinlikte birçok dershane yöneticisi, okul müdürü ve sivil toplum kuruluşu Temsilcisinin de katıldığı şenliğe öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz