Bahçeşehir’de Okul Aile Birliği Seçildi

Bahçeşehir Koleji ilk Öğretim Bölümünün okul aile birliği seçimleri yapıldı. Yoğun bir ilginin olduğu...

Bahçeşehir Koleji ilk Öğretim Bölümünün okul aile birliği seçimleri yapıldı. Yoğun bir ilginin olduğu toplantı sonrasında adaylar arasından 11 isim okul aile birliğine , 3 isim de denetleme kurulu üyeliklerine seçildiler.

Bahçeşehir Koleji İlköğretim Bölümü okula ile birliği seçimleri geçtiğimiz hafta sonu okulun konferans salonunda yapıldı. Geniş bir katılımın sağlandığı toplantıda adaylar arasında yapılan seçim sonrasında 11 isim yönetim kurulu üyesi ve 3 isim de denetleme kurulu üyesi olarak seçildiler.

Reklam
Reklam

Seçim öncesi oluşturulan Divan Kurulu’na Reyhan Yigit, Hasan Orkan ve Rafet Sertoğlu seçildi. Seçim sonrası bir konuşma yapan Divan Başkanı ve aynı zamanda okul aile birliği yönetim kurulu üyesi de seçilen Rafet Sertoğlu, seçilen okul aile birliğinin sembolik olarak kağıt üstünde kalmayacağını ve okulu bir adım daha yukarıya taşımak adına katkı vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bahçeşehir Koleji Kayseri İlköğretim ve Bölümü Müdürü Uğur Özkaldı da yaptığı konuşmada özetle, çok nezih bir veli topluluğuna yakışır yine kaliteli ve istekli bir okul aile birliğinin seçilmesinden, kolu yönetimi olarak memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bahçeşehir Koleji Kayseri İlköğretim Bölümü Okul Aile Birliği Yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri in isimleri şöyle;

Rafet Sertoğlu, Hasan Orkan, İlter Sağırsoy, Ali Küçükler, Nurgül Öğüt, Derya Haskaraman,, Fatih Topaktaş, Buket Saatçi, Latife İstanbulluoğlu, Emel Ünlü, Zeki Genç, Hakan Tayfur, Abdullah Elbuğa ve Selim Özcan

Yönetim Kurulu üyeleri 1 Aralık 2012 tarihinde bir araya gelerek, aralarında görev dağılımı yapacaklar. Okul Aile Birliği kısa süre içinde protokol ziyaretlerini tamamlayıp hızla çalışmalarına başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: