Bahçeşehir’de online seminer

Manavgat Bahçeşehir Koleji öğretmenleri için online eğitim semineri düzenlendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Bahçeşehir Koleji online sistemi ile sınıf öğretmenlerine eğitim semineri düzenledi. Bahçeşehir Kolejleri Eğitim Öğretim Direktörü Şeniz Erfa Sarısoy seminerde genel ilkeler, oryantasyon programı, sene başı veli bilgilendirme toplantısı gündemiyle ilgili bilgi verdi. Aynı gün içerisinde Seminerin 2’nci oturumunda ise Bahçeşehir Kolejleri İlkokul Sınıf Öğretmenleri Koordinatörü Gülistan Ekiner müfredat içeriği, yıllık planlama, kullanılacak kitaplar, değerlendirme, etkinliklerin ilişkilendirilmesi ve zümre çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Bahçeşehir Kolejleri İlkokul Sınıf Öğretmenleri Koordinatörü Gülistan Ekiner, KÖÖM Planları (Kişiye Özgü Öğretim Modeli), süreç değerlendirme, portfolyo çalışmaları, öğrenci tarihçesi oluşturma , Bahçeşehir Kolejleri Rehberlik Koordinatörü Liana Kesçioğlu, öğrenciler ve yaş özellikleri, arkadaşlık, veli tutumu, rehberlik servisine ne zaman baş vurmalıyım? başlıklarını içeren konularda bilgilendirme yaptı. 3’ncü oturumda ise Brown Üniversitesi Çocuk Gelişimi Uzmanı Prof. Cynthia Garcia Coll, sınıf yönetimi ile ilgili sunduğu İngilizce eğitimini okulu İngilizce Öğretmeni Züleyha Orman tercüme ederek öğretmenlere aktardı.

30 Ağustos 2012 tarihinde Bahçeşehir Kolejleri İlkokul Sınıf Öğretmenleri Koordinatörü Gülistan Ekiner, ödev yaklaşımı, Akıl Kutusu kullanımı, velilerden beklentilerimiz, kazanım temelli eğitsel oyun, panoların etkin kullanımı, Bahçeşehir Kolejleri Okul Öncesi Eğitim Koordinatörü Fulya Karamut ise anaokulundan ilkokula rutinler, anekdot kaydı, göster – anlat, sayı sayma, paylaşım günü gibi konularını içeren bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz