BAİKAD Başkanı Tüfekçioğlu Güven Tazeledi

Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, güven tazeledi.

Balıkesir İş Kadınları Derneği (BAİKAD) Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, güven tazeledi.

BAİKAD 9. Olağan Genel Kurulu bir otelin salonunda gerçekleştirildi. Derneğin 3 dönemdir başkanlığını yürüten Tüfekçioğlu, burada yaptığı konuşmada, BAİKAD'ın örnek olacak başarılı projelere ev sahipliği yaptığını belirtti. Tüfekçioğlu, şunları kaydetti:

"Derneğimizin girişimiyle hayata geçirilen Hünerli Eller Projesi'yle kadınların iş gücünün artırılması, aileye ekonomik katkı ile sosyal hayata katılımlarının sağlanmasını amaçlayan güzel bir uygulamaya ev sahipliği yaptık. Birçok seminer ve eğitim programları düzenledik. İl Özel İdaresi, Emniyet Müdürlüğü ve İŞKUR ile ortaklaşa olarak Gümüşçeşme Mahallesi kadınlarına üst giyim projesi yaptık. İlimizde güvenlik ve huzurun güçlenmesi ve güvenli yaşam alanları oluşturulması için Beyaz Lale Projesi'ne ortak olduk ve proje kapsamında yapılan resim yarışmasında kazanan çocuklara hediyeler verdik."

Reklam
Reklam

Balıkesir'deki iş kadınlarının desteğiyle giderek önemli projelere imza attıklarını ifade eden Tüfekçioğlu, çalışmalarını yeni dönemde de aynı hızla sürdüreceklerini bildirdi.

Nurbin Tüfekiçoğlu, tek listeyle girilen seçimlerde güven tazeledi. Tüfekçioğlu'nun başkanlığındaki yönetim kurulunda Ayşen Kavunoğlu, Hürriyet Turan Tabanlı, Füsun Örnekçi, Jale Bayraktar, Arzu Albayrak, Zeynep Sağlam, Hacer Konuk, Şule Şahan yer aldı.

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: