BAKA, Ilçelerde Proje Hazırlama Eğitimleri Veriyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 2012 Mali Destek Programı kapsamında Isparta merkez, Gönen ve Yalvaç...

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), 2012 Mali Destek Programı kapsamında Isparta merkez, Gönen ve Yalvaç ilçeleri ve Antalya’nın Finike ile Kalkan ilçelerinde proje hazırlama eğitimleri verdi.

Desteklerden faydalanmak isteyenlere açık olan proje eğitimleri, projenin nasıl hazırlanacağı, mantıksal çerçeve yaklaşımı, faaliyet planı, bütçe, iş planı kavramları, teklif hazırlama, sunma ve proje hazırlama ile ilgili konularda verildi. Desteklerden faydalanmak isteyen tüm ilgili kişi ve kurumlara açık ücretsiz BAKA’nın proje hazırlama eğitimleri, Isparta merkezde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Gönen ilçesinde Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, Yalvaç’ta ise Belediye Meclis Salonu’nda, Antalya’nın Kalkan ilçesinde Belediye Toplantı Salonu’nda, Finike ilçesinde ise Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksek Okulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Proje hazırlama eğitimleri toplantılarında katılımcılara, ‘Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi’, ‘Alternatif Turizmin Geliştirilmesi’ ile ‘Tarıma Dayalı Sanayinin Geliştirilmesi’ alt başlıklarından oluşan toplam 20 milyon lira bütçeli 2012 Mali Destek Programı’na son başvuru tarihinin kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlar için 12 Mart 2013, kar amacı güden işletmeler için de 13 Mart 2013 olduğu hatırlatıldı.

Proje hazırlama eğitimlerini BAKA Proje Yönetim Birim Başkanı Sinan Mesuter, uzmanlar Mehmet Fehmi Dündar ve Bayram Altıntaş’tan oluşan ekip verdi. Proje hazırlama eğitimleri, 5 Şubat’ta Alanya’da, 6 Şubat’ta da Manavgat’ta gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz