Bakan Akdağ: Cenaze vesilesiyle kardeşlik duygularımız pekişecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın cenaze namazına toplumun çeşitli...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın cenaze namazına toplumun çeşitli kesimlerinden isimler katıldığını belirterek, “İnanıyorum ki bu vesileyle kardeşlik duygularımız pekişecek.” dedi.
Tenzile Erdoğan’ın cenaze namazına katılmak için Fatih Camii’ne gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Akdağ, “Bütün milletimizin başı sağolsun. Milletimizin gözbebeği Başbakanımızın annesi Tenzile Hanımefendi Hakk’ın rahmetine kavuştu. Milletin çok sevdiği bir liderin annesi vefat edince tabii ki bunu herkes gönlünde hissediyor. Ahrete göçmüş olan kendi anne ve babalarımızı da hatırlıyoruz. Cenab-ı Hak Tenzile Hanımefendinin mekanını cennet eylesin. Bugünkü cenazede birçok insan bir araya geldi. Ben inanıyorum ki bu vesileyle kardeşlik duygularımız da pekişecek.” diye konuştu.
Bu arada, cenaze töreni için camiye gelen askeri heyet, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile bir süre sohbet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz