Bakan Akdağ: Cumhurbaşkanı Gül'ün Sağlık Durumu Iyiye Gidiyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Hacattepe Hastanesi’nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumunun hızla iyiye...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Hacattepe Hastanesi’nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı Tütün Çalışanları Tütün Kullanımı Araştırması ile ilgili düzenlenen basın toplantısına katılan Sağlık Bakanı Recep Ardağ’a, gazeteciler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumuna ilişkin sorular yöneltti.

Cumhurbaşkanı Gül’ün sağlık durumunun iyileşmesi için çok uzman bir ekip çalıştığını ifade eden Bakan Akdağ, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyiye gidiyor. Bu tür konularda açıklamaları, hasta olan kişinin kendisi veya doktorunun yapmasını daha doğru buluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Akdağ, "Cumhurbaşkanı Gül’ün ameliyat olma durumu var mı?" sorusunu ise cevapsız bıraktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: