Bakan Akdağ Pazarı Gezdi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane personeli ile...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastane personeli ile öğle yemeği yedi. Yemekten sonra da Muğla’nın Perşembe günleri kurulan halk pazarında esnafları dolaştı.

Hastane yemekhanesinde hastane personeli ile birlikte tabldottan yemek yiyen Bakan Akdağ’ın menüsünde, etli göveç, pilav, salata ve keşkek vardı. Protokolden ayrı oturan Bakan Akdağ sadece hastane personelinin bulunduğu masada oturdu. Yemek sonrası hastane içinde dolaşan bakan Akdağ, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastanede bulunan herkese kırmızı gül hediye etti.

Reklam
Reklam

Hastaneden sonra Muğla’da Perşembe günleri kurulan halk pazarını ziyaret eden Sağlık Bakanı Akdağ, esnaflara bol ve bereketli kazanç diledi. Perşembe pazarının yarısını yaya olarak dolaşan Bakan Akdağ’a bazı vatandaşlar dert ve şikâyetlerini anlatırken, bazı vatandaşlar da sarılarak hoş geldin dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: