Bakan Akdağ "sağlık" konuşmadı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Güçlülüğümüze, huzursuzluk yaratarak çomak sokmaya çalışan çetecilere, Balyozculara, Ergenekonculara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Van'dan askeri helikopterle Bitlis'in Adilcevaz ilçesine gelen Bakan Akdağ'ı, ilçede Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Bitlis AK Parti milletvekili adayları, Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy ve partililer karşıladı.

Adilcevaz Belediye Meydanında yaptığı konuşmada, demokrasilerde en büyük gücün halk olduğunu belirten Akdağ, daha güzel, yaşanabilir, güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Bakan Akdağ, alanda bulunanlara ''Demokrasideki en büyük güç sizlersiniz. AK Parti'nin diğer bir adı hizmettir. Biz sizlere efendilik etmek için değil, Sayın Başbakanımızın tabiriyle size hizmetkar olmak için iktidardayız. Bu güçlülüğümüze, huzursuzluk yaratarak çomak sokmaya çalışan çetecilere, Balyozculara, Ergenekonculara fırsat vermeyeceğiz'' dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti siyasetinde ve icraatında ayrımcılık olmadığını belirten Bakan Akdağ, bölgedeki gelişmelerin bunun göstergesi olduğunu kaydetti.

''Muhalefet partilerin yaptığı gibi kürsüde küfürcü, vaatlerde üfürükçü değiliz'' diyen Bakan Akdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Daha önceleri Van'dan Bitlis'e gelinceye kadar, yollarda yapılan bir sürü arama prosedürleri sonucu, vatandaş mağdur duruma düşmekteydi. Şimdi böyle bir durum yok. Dağların bağrını Adilcevaz ve Bitlis için deldik. Bölgedeki çift yol çalışmalarında başarı elde edildi. Şimdi Adilcevazımızın bir köyünde kalp krizi geçiren bir vatandaşımıza anında helikopterle müdahale edebilecek, Mekke'de kalp krizi geçiren Bitlisli Halit Alkış isimli hacımızı oradan getirecek güçlü bir Türkiye'ye sizlerle birlikte sahip değil miyiz.''

Mitingin ardından yatalak hasta olan İbrahim Köse isimli vatandaşı evinde ziyaret eden Akdağ, buradan Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde geçti.

Akdağ, hastane sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra polikliniklerde incelemede bulundu ve daha sonra ilçeden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz