Bakan Avcı: Çocukların Oyunlarını Ellerinden Alıyoruz (2)

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir 4'üncü sıra milletvekili adayı Mustafa Kemal Biçerli'nin seçim bürosunun

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir 4'üncü sıra milletvekili adayı Mustafa Kemal Biçerli'nin seçim bürosunun açılışını yaptı.
İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Bakan Nabi Avcı Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğunu, oy kullanacak gençlerin çoğunun 13 yıl önceki Türkiye'yi hatırlayamadıklarını söyledi. Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Onlara eski Türkiye'nin nasıl bir ülke olduğunu ne olduğunu eğitimde sağlıkta ulaşımda adalette güvenlikte ve her alanda nasıl bir Türkiye'de yaşadığımızı şimdi nasıl bir Türkiye'de yaşamakta olduğumuzu tane tane onlara anlatmamız lazım. Eğitimde nasıl 50 kişilik 60 kişilik hatta 70 kişilik sınıflardan bugün Türkiye ortalaması itibariyle 34 kişilik sınıflara geldiğimizi, Anadolu'nun birçok şehrinde nasıl 25 kişilik sınıflarda indirdiğimizi, geçmişte kırtasiyelerin önünde nasıl kuyruklar oluştuğunu çocuklarımıza gençlerimize kitap almak için nasıl kuyruklarda beklediğimizi ama bugün artık her ders yılı açılışında çocuklarımızın kitaplarını ilk gün sıralarının üzerinde gayet temiz baskılı kuşe baskılı kitaplar halinde nasıl bulduklarını anlatmalıyız."
Aynı zamanda kendisi de hem Eskişehir milletvekili, hem de AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı olan Nabi Avcı açılış sırasında gördüğü çocukları sevdi, bir çocuğa oyuncak bebek verdi. Ak Parti'nin seçim bürosu açılışına katılanlara çiğ köfte ikramında bulunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: