Bakan Avcı’dan Üniversiteye Destek Sözü

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı Ankara'da temaslarda bulundu.Bakıcı, KİT Komisyon Başkanı ve Bilecik AK...

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı Ankara'da temaslarda bulundu.

Bakıcı, KİT Komisyon Başkanı ve Bilecik AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte Ankara ziyaretlerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan başladı. Bakıcı, Bozüyük’te yapılacak okul ve yurtlar ile ek derslikler konusunda bakana bir sunum yaptı. Bakıcı ayrıca mevcut yüksekokuldan bağımsız Uygulamalı Eğitim Bilimleri Yüksekokulu’nun açılabilmesi için 4 katlı Mesleki Eğitim Merkezi (Çıraklık Eğitim Merkezi)’nin Şeyh Edebali Üniversitesine 3 yıllığına geçici olarak tahsisi ile ilgili talepleri iletti. Bakan Nabi Avcı, Bilecik için gerekli tüm yatırımların yapılacağını söyleyerek, üniversite için de destek sözü verdi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı ve Milletvekili Fahrettin Poyraz, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’i de ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: