Bakan Bağış ve Demirkıran’dan terör saldırısında yaralanan genç kıza ziyaret

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış ve AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt’te terör...

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Egemen Bağış ve AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt’te terör örgütü PKK mensuplarının gerçekleştirdiği silahlı saldırıdan yaralı olarak kurtulan Gülcan Olgaç’ı tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde ziyaret etti.
Siirt'te 20 Eylül günü içinde 6 genç kızın bulunduğu sivil araca teröristlerce silahlı saldırıda bulunulmuş, 4 genç kız hayatını kaybederken, Nuran Evin ile Gülcan Olgaç da ağır yaralanmıştı. Yaralılardan Gülcan Olgaç, sevk edildiği Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi altına alınmıştı.
Bakan Bağış ve Milletvekili Demirkan, doktorlardan Gülcan Olgaç’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Demirkıran çıkışta yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki ziyaretime nazaran Gülcan’ı bu ziyarette moral olarak daha iyi, toparlanmış ve tedavisinin gün geçtikçe daha iyiye gittiğini gördüm. Bu bizleri son derece mutlu ediyor. Temennim o ki en kısa zamanda Gülcan kızımız tedavisini bitirip, Siirt’e ailesinin yanına döner ve bu yaşadığı terör saldırısının etkilerini üstünden atarak yaşama kaldığı yerden devam eder.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz