Bakan Bağış ve eşi, İclal Aydın’ın gösterisini izledi

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, sanatçı İclal Aydın’ın...

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, sanatçı İclal Aydın’ın tek kişilik oyununu seyretti.

Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi’ne eşi Beyhan Bağış ile birlikte gelen Bakan Egemen Bağış, İclal Aydın’ın kendi hayatından kesitleri sunduğu tek kişilik bir gösteri olan ‘Emanetçi’ oyununu izledi. Oyun öncesi Aydın’ı kuliste ziyaret eden Bağış çifti, sanatçıyla bir süre sohbet ederek başarılar diledi. Bakan Bağış, Aydın’ın aile dostları olduğunu belirterek kendisini beğeniyle izlediklerini söyledi. Aydın’ın daveti üzerine oyunu izlemeye geldiklerini anlatan Bağış, “Yoğun tempo içerisinde kendimize ve sanata zaman ayırmayı önemsedik. Eşimin de desteği ve isteği ile bu akşam çok keyifli bir oyun izleyeceğiz.” diye konuştu. İclal Aydın ise Bağış çiftinin oyunu izlemeye gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz