Bakan Bağış'ın Darülaceze'deki Iftarına Ünlü Akını

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve ailesinin Darülaceze Müessesesi’nde organize ettiği iftar programına...

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve ailesinin Darülaceze Müessesesi’nde organize ettiği iftar programına çok sayıda ünlü isim katıldı.

Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi. İftar yemeğine başta Darülaceze Müessesesi Başkanı Nevzat Bayhan olmak üzere sanatçı Orhan Gencebay, eski mili basketbolcu ve spor yorumcusu İbrahim Kutluay, Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi, Darülaceze Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Kezban Hatemi ve birçok ünlü sima katıldı.

Darülaceze’de kalan tüm misafirlerin ve çok sayıda basın mensubunun da katıldığı iftar yemeğinde eğlenceli dakikalar yaşandı. Bakan Bağış ve eşi Beyhan Bağış Darülaceze’de misafirlerinin masalarını dolaşarak tek tek dolaşarak ellerini sıktı. Beyhan Bağış’ın zaman zaman duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Orhan Gencebay ve Bakan Bağış arasında samimi diyaloglar dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz