Bakan Bayraktar Adana'da

Bakan Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

Açılışlar ve çeşitli toplantılara katılmak üzere Adana’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Adana Şakirpaşa Havalanı’na inen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ilçe belediye başkanları ve üst düzey bürokratlar karşıladı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret eden Bakan Bayraktar, daha sonra Seyhan Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle İsmetpaşa Mahallesi ile Barış Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Temel Atma törenine katıldı.

Reklam
Reklam

Törenden sonra beraberinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, TOKİ Başkan Yardımcısı Orhan Yüce, bakanlık üst düzey bürokratları ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’le birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Belediye binası önünde Zihni Aldırmaz ve belediyenin üst düzey bürükratları tarafından çiçekle karşılandı.

Makamında Bakan Erdoğan Bayraktar’a brifing veren Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı yatırımları anlattı. Zihni Aldırmaz, Güney Çevre Yolu, demiryolu taşımacılık ağı, yeni açılan ve açılacak bulvarlar ile Atatürk Caddesi’ni altgeçitle geçip Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile İbo Osman Caddesi’ni takiple Kenan Evren Bulvarı ile buluşacak yeni bulvar çalışmalarıla ile ilgili bilgiler verdi. Aldırmaz, “Yapacağımız bazı projeleri belediyemizin bütçesi ile gerçekleştirmemiz imkansız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizim için, Türkiye için bir şanstır. Ketsel Dönüşüm konusunda sizin tecrübelerinize ve ilginize ihtiyacımız var. TOKİ Başkanlığı döneminizde Adana’ya 12 binin üzerinde konut ve sosyal donatı alanları yapılmasını sağladınız. Sizlere teşekkür ediyoruz. Belediyemizi onurlandırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı dikkatle dinleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdan Bayraktar, “Verdiğiniz bilgiler için teşekür ediyorum” dedi. Zihni Aldırmaz, Bakan Bayraktar’a ayrıca “Çukurova’da Doğa ve Tarih” kitabını hediye etti. Bakan Bayraktar, diğer programlara katılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz