Bakan Bayraktar Ak Parti il'i ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Adana İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Seyhan Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi” temel atma merasimi ve bir dizi temaslarda bulunmak için Adana’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Adana İl Başkanlığını da ziyaret ederek, partililerle görüştü.

AK Parti Adana il binası önünde Başkan Ziyaeddin Yağcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a, partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Reklam
Reklam

Başkan Ziyaettin Yağcı, Bakan Bayraktar’ı makam odasında ağırlayıp bazı konular hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Bakan Bayraktar, Adana İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle bir toplantı yaptı. Bakan Bayraktar partililere hitaben, “Geçtiğimiz Pazar günü partimizin 4. Kongresini büyük bir şölenle yaptık. Kongre süreci içerisinde yapmış olduğumuz hizmetleri gözden geçirdik ve böylelikle partimizi yeniden yapılandırdık. Kongreye katılan tüm teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ederken, Adana’ya ayrı bir teşekkür etmek gerektiğini de belirtmek isterim. Çünkü Adana teşkilatımız kongremize yoğun katılım sağlayan ve başka bir renk katan teşkilat olarak hemen göze battı. Bu parti büyük bir davanın partisidir. Sizler ve bizler de böylece büyük bir davanın mensupları olmuş oluyoruz. Türkiye şu anda dünyada 16 büyük ekonomiden birine sahip ve tüm dünya bunu biliyor. 10 yıl önce bomboş aldığımız hazine şimdi dolu. 10 yıldır büyük ilerlemeler ve kalkınma yapan ülke konumuna geldik. Ben 44 yaşıma kadar ticaretle uğraştım. 8,5 yıl TOKİ Başkanlığı yaptım sonra ise bakan oldum. Ama hep siyasetin içinde bulundum, bir köşesinden tuttum. Teşkilatlarda görev yapmak son derece önemlidir. Çünkü teşkilatlarımız bizim göz bebeğimiz, onlar olmadan olmaz. Bizler her yere ve herkese yetişemeyiz. İşte sizler bizim Adana’daki kolumuz, sesimiz ve temsilcimizsiniz. Bu bilinçle çalışmalarınıza devam etmenizi istiyoruz. Adana’ya çok ciddi yatırımlarımız oldu, olmaya da devam edecek. Yaptığımız fizibilite çalışmaları bize gösterdi ki; Adana’nın yüzde 75’i bozuk yapıya sahip. Deprem kuşağı oluşu, 2 milyon 100 bin nüfusa sahip olan kentte, 1 milyon 600 yüz bin kişinin kent merkezinde yaşadığı gerçeği de göz önüne alınınca, acilen kentsel dönüşüme geçilmesi şart oluyor” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise kendilerine yapılan bu ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirip, Bakan Bayraktar’a teşekkür etti.

Ziyaettin Yağcı yaptığı kısa konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Sayın Bakanımız TOKİ uygulamalarının Adana’da ilk uygulanmaya başladığı dönemde Adana’ya gelmişti. Şimdi de gelerek ilimizi bir kez daha şereflendirmiş oldular. Bakanımızın bizim ziyaretimize gelmesi de bizler için büyük bir onurdur. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarından biri olan Bakanımıza ülkemiz için üreteceği başarılı projeler için teşekkür ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz