Bakan Bayraktar: Bu Ülkeye Türkten, Kürtten Değil Sütü Bozuktan Zarar Gelir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu milletin sabretmesini de bildiğini, harp etmesini de bildiğini...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu milletin sabretmesini de bildiğini, harp etmesini de bildiğini vurguladı.

Dün bir programda teröre verdiği sert tepkinin hatırlatılması üzerine Bayraktar, “Biz ne diyoruz, TC nüfus cüzdanını taşıyan, vatandaşlık bağı ile bu ülkeye bağlı olan herkesin bu vatanı bu milleti sevmesi lazım. Biz dedik ki eğer TC nüfus cüzdanını cebinde taşıyıp hainlik yapıyorsa, Çerkez’dir, Arap’tır, Türk’tür, Kürt’tür, Arnavut’tur bunların hiçbirinden sıkıntı gelmez. Türklerden gelmez, Kürtlerden gelmez, ancak kanında bozukluk varsa, sütünde bozukluk varsa sıkıntı gelir. Satılmış, kanı bozuk, sütü bozuk. Bizim devletimiz büyük devlet, şerefli bir devlet. Herkes aynı şeyi düşünüyor.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"AFET RİSKİ TAŞIYAN BİNALARI YENİLEYECEĞİZ"

Kentsel dönüşüm sürecinde, 6306 sayılı kanun kapsamında yapılacak dönüşümün binaları yenilemek olmadığını anlatan Erdoğan Bayraktar, afet, deprem, heyelan riski taşıyan binaları yenileyeceklerini söyledi.

Bakan Bayraktar ," Mesele sadece bu değil, bu aynı zamanda bir sosyal dönüşümdür. Bu aynı zamanda Türkiye’nin modernleşmesidir. Bu aynı zamanda modern hayatın getirdiği donatıların yapılmasıdır. Yeterli spor alanları, yeterli yeşil alanları, eğitim tesisleri, sağlık tesisleri konularında çok ciddi değişimler olacak inşallah.” dedi.

Erdoğan Bayraktar, son olarak yapı süren karakolların son durumu ile ilgili olarak, çalışmaların her şeye rağmen çok iyi gittiğini, netice olarak çok iyi olacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: