Bakan Bayraktar Kocaeli'nde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nde Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katıldı.Çevre ve Şehircilik...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nde Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu yıl 18.'si düzenlenen Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri törenine katılmak üzere Kocaeli'ne geldi. Kocaeli Fuar Alanı içerisindeki Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ödül töreninde, 3 kategoride 6 firmaya ödül verildi. Bakan Bayraktar, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Kocaeli'nde çevreye duyarlı sanayicilere ödül vererek, çevreyi teşvik eden Kocaeli Sanayi Odası mensuplarını, başta Şahabettin Bilgisu olmak üzere kutluyorum. Biz artık bir sanayi toplumuyuz, ileri teknolojileri okumaya çalışıyoruz ama artık Türkiye bir sanayi toplumu, sanayi ülkesi. Biz de çevreciliğe önem verdiğimiz noktayla çok net bir şekilde dünyadaki bir çok ülkenin yakaladığı kategoriye girebilmişiz" dedi.

Reklam
Reklam

Kocaeli'nin doğa ve iklim bakımından önemli bir avantajı olduğunu belirten Bayraktar, "Gergef gibi dokunarak daha iyi durumlara getirilebilir ve getiriliyor da. Belediyemiz Yalova'ya giderken, Karamürsel'e giderken denizlerin kenarlarında yollarda çok güzel işler yaptı. Ödüle layık görülen tüm firmalarımızı kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Çevre Ödüllerine layık görülen firmalara ödülleri verildi. Firmalar Kobi, Büyük İşletme Kategorisi ve Çevre Ödülü kapsamında ödüllerini aldı. Bu yılki Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülü'nü DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı. Ödül, firma yetkilisine Bakan Bayraktar tarafından sunuldu.

Program, ödül töreni sonrası sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: