Bakan Bayraktar Uşak’ta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm programı için geldiği Uşak’ta Valilik ve AK...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm programı için geldiği Uşak’ta Valilik ve AK Parti Uşak İl Teşkilatını ziyaret etti.

Kentsel dönümüm programı kapsamında yapılacak 216 konutluk projenin temel atma töreni için Uşak’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar; Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden’i makamında ziyaret etti. Bakan Bayraktar, burada yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm programının Uşak’a modern bir görünüme kavuşturacağını belirtti.

Bakan Bayraktar, Uşak Valiliği ziyaretinin ardından AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Burada AK Parti İl Başkan Mehmet Gün ve partililerle buluşan Bakan Bayraktar, yaptığı konuşmada hükümetin hizmetlerini anlatarak, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Uşak Belediyesini kazanmak zorundayız. Uşak’a AK Parti’li bir belediye başkanı yakışıyor. Hizmetlerimizin yerelde karşılığını bulması için belediyeyi kazmamız lazım” dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Bayraktar, daha sonra temel atma törenini yapılacağı eski tabakhane bölgesine geçti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: