Bakan Çağlayan Bartın Tso Yönetimini Tebrik Etti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın kendisini telefonla arayarak...

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın kendisini telefonla arayarak tüm yönetim kurulu, meclis üyeleri ve Bartın iş dünyasına başarılar dilemesinin TSO’yu onurlandırdığını ifade etti.

Bartın ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla teslim aldıkları hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacaklarını söyleyen Başkan Çakır, “Yüz yıllık tarihi olan Bartın Ticaret ve Sanayi Odamızın yurt içinde ve dışında kazandığı itibara ve kamuoyu nezdinde ki saygınlığa yakışır bir yönetim ile Bartın ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla teslim aldığımız hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyorum. Bölgenin kanaat önderleri olarak bizlere duyulan güven çerçevesinde verilen destekler azımsanamayacak boyutta olması hem şahsımı hem de yönetim kurulumu çok mutlu etmiştir. Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan da telefonla arayarak tüm yönetim kurulumuz ile meclis üyelerimizin yeni görevlerinin Bartın ve ülke ekonomisine hayırlar getirmesini dilemiş ve desteklerini belirtmişlerdir. Göstermiş oldukları nezaket ve tevazu bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: