Bakan Çağlayan’dan Şehit Evine Ziyaret

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İzmir’in Foça ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit...

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İzmir’in Foça ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Mersinli Uzman Çavuş Hasan Furkan Özmen’in baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Özmen’in Erdemli ilçesi Aydınlar Köyü Avgadı yaylasındaki evini ziyaret eden Bakan Çağlayan, burada şehit Uzman Çavuş’un annesi Durdu, babası Cengizhan ve diğer 3 erkek kardeşi Durmuş, Samet ve Mustafa Özmen ile görüşerek başsağlığı diledi.

Ziyaret sırasında Bakan Çağlayan, kartvizitine özel cep telefonu da ekleyerek baba Özmen’e verdi. Ailenin kendisine 24 saat ulaşabileceklerini belirten Çağlayan, “Devlet olarak biz sizin yanınızdayız. Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın” dedi.

Reklam
Reklam

Baba Cengizhan Özmen ise, “Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün herkesten Allah binlerce kez razı olsun” diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Nebi Bozkurt'un okuduğu Kur'an-ı Kerim’in ardından Çağlayan ve beraberindeki Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Özmen ailesiyle birlikte dua etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: