Bakan Çelik 20 Kişilik Ekibi Kozan’a Gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in görevlendirdiği 20 kişilik ekibin, Adana'nın kültür ve sanat merkezi...

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in görevlendirdiği 20 kişilik ekibin, Adana'nın kültür ve sanat merkezi olabilmesi için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Adana ve ilçelerinde bürokratlar ve seçilmiş idarecilerle görüşecek heyetin, kentin ihtiyaçlarını tespit ederek rapor hazırlayacakları bildirildi. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nden Bakan Müşaviri Mehmet Bakırcı ve ekibi ile Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden bir ekip Kozan’a gelerek Belediye Başkanı Kazım Özgan ile görüştü.

Reklam
Reklam

Öte yandan Anavarza’da bir çalışma yapan diğer ekibin ise tespitlerini rapor haline getirip Adana'dan ayrıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: