Bakan Çelik, Çin’e Gidiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ‘2013 Çin’de Türk Kültür Yılı’ resmi açılış törenine katılmak...

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, ‘2013 Çin’de Türk Kültür Yılı’ resmi açılış törenine katılmak üzere beraberindeki heyetle, bugün Çin Halk Cumhuriyeti’ne gidiyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamada Çelik’in Çin programı hakkında, “20-24 Mart 2013 tarihlerini kapsayan ziyareti sırasında Bakan Ömer Çelik, Pekin ve Şanghay kentlerinde temaslarda bulunacaktır. Ziyaret süresince gerek resmi yetkililerle gerekse özel sektör temsilcileriyle gerçekleştirilecek olan görüşmelerde Türkiye ile Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki kültürel ilişkiler ve turizm alanındaki işbirliği tüm boyutlarıyla ele alınacaktır. ‘2013 Çin’de Türk Kültür Yılı’ resmi açılış töreni Kültür ve Turizm Bakanı Çelik’in katılımıyla Pekin’de 21 Mart’ta yerel saatle 19.30’da gerçekleşecektir. Bakan Çelik ayrıca 23 Mart’ta yerel saat ile 14.30’da Şanghay Üniversitesi bünyesinde Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin açılışını da yapacaklardır.” bilgisi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: