Bakan Çelik: Ecdat Hürriyet Aşkıyla Çanakkale’de Dünyanın Kaderini Şekillendirdi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "İstiklal ve hürriyeti ile manevi değerlerine yürekten bağlı olan...

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "İstiklal ve hürriyeti ile manevi değerlerine yürekten bağlı olan ecdadımızın tarihe nakşettiği kahramanlık destanlarından Çanakkale zaferinin 98’inci yılını kutluyor olmanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Ömer Çelik, Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, güçlü iradesi ve maneviyatıyla ecdadın hürriyet aşkıyla Çanakkale’de dünyanın kaderini şekillendirdiğini vurgulayan Çelik, "Çanakkale’de tüm imkânsızlıklara rağmen verilen bu mücadele, ülkemizi günümüzde daha müreffeh yarınlara ulaştırma çabalarımızın da en değerli rehberidir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve hayırla anıyor, yakınlarını topraklarımıza emanet eden tüm dostlarımıza da en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz