Bakan Çelik izdihamı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan’ı Faruk Çelik’in katıldığı gelen bayramlaşma merasiminde adeta izdiham yaşandı.

Kalabalık nedeni ile protokol bir oturdu bir kalktı. Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen genel bayramlaşma merasimine Bakan Faruk Çelik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Çelik ve protokolle bayramlaşmak isteyen partililer uzun kuyruklar oluşturdu. Bayramlaşma törenine Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakınbaba da katıldı. Protokolle tek tek bayramlaşan Fakıbaba daha sonra protokol arasındaki yerini aldı.

Reklam
Reklam

Bayramlaşma merasimi sonrası bir açıklama yapan Bakan Çelik, Vatandaşların ve partililerin Kurban Bayramını ve birkaç gün sonraki Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Bakan Çelik, yaptığı açıklamada ‘’Değerli Şanlıurfalı kardeşlerim düzenli bir şekilde aranıza olmaya çalışıyorum. Bugün bayram, bayram münasebeti nedeni ile de hep beraberiz birlik beraberlik içerisindeyiz. Birlik beraberlik güzel ama birliğin beraberliğin gereklerini de yerine getirmemiz gerekiyor. Birlik beraberliği pekiştirecek hizmetlerin ilimize, ilçelerimize köylerimize ve mezralarımıza gelmesi gerekiyor. Son 1 buçuk yıl içerisinde Şanlıurfa’nın yeniden dizaynı için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bunlardan bir tanesinin daha gerçekleşiyor olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Biz sizlere 400 proje dediğimiz zaman 1. sayfada Şanlıurfa Büyükşehir olacak dedik. Çok şükür komisyondan geçti önümüzdeki hafta 29 büyükşehir’den biri olacak. Ne olacak Büyükşehir olup ta? En önemli iki şeyi söyleyeyim; daha çok kaynak gelecek, daha çok kaynak gelecek. 2 daha planlı programlı Şanlıurfa olacak.

Reklam
Reklam

‘‘GEREKSİZ TARTIŞMALARA GİRMEYİN’’

Ben sizin içinizden sizin helal oylarınızdan seçilmiş bir kardeşiniz olarak diyorum ki Şanlıurfalılar! Bazen tartışmalarınızı televizyondan izliyorum. Bir şey Şanlıurfa’nın yararına ise hep oraya ittifak etmemiz gerekiyor. Şanlıurfa’nın lehine bir gayret varsa kim yaparsa yapsın orada odaklaşmamız orada bütünleşmemiz gerekiyor. Gereksiz tartışmaları yıllarca yapmışsınız. Şimdi icraat dönemi bırakın sorunları çözelim. şimdi son günlerde tartıştığınız bir konu; Halil İbrahim Makamı şurada mı olsun, burada mı olsun. Çok şükür Makam Şanlıurfa’da bir yere gitmiyor ki. Bundan dolayı inanın bu tartışılacak bir konu değil. Mühim olan hizmetler gelsin kaynaklar aksın. Çok şükür Cumhurbaşkan’ı dedik getirdik, Başbakan dedik getirdik, Bakan dedik 25 Bakan’ı da getirdik. Şanlıurfa sıradan bir şehir değil bunu herkes bilebilir ama bilmeleri yetmez biz gelip görmelerini istedik.

Şimdi Karakoyun deresi var. Bir şehrin yeni oluşan ilçeleri oluşacak. Karaköprü var zaten belli ama merkezde Haliliye’yi Eyübiye’yi böleceksiniz politik bölünmelere ben karşıyım. Doğal sınır tabi sınır arkadaşlar teknik olarak çalıştılar dediler ki Karakoyun deresi doğal bir sınırdır.’’ Şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

ŞANLIURFASPOR BUZLARI ERİTTİ

Hacı Bekir Sofrasında düzenlenen Bayramlaşmaya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Teknik direktör Bahri Kaya, futbolcular ve kulüp yönetimi katıldı

Şanlıurfasporlu oyuncular ve kulüp yönetimi bayramlaşmaya katılan herkesle tek tek tokalaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra Suruç ile Akçakale ilçelerine gitmek üzere yola çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: