Bakan Çelik, Partide Kampa Girdi

Orman ve su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve milletvekilleri ile birlikte bir dizi açılış ve...

Orman ve su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve milletvekilleri ile birlikte bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Cuma günü Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik bugün partide kampa girdi.

Bakan Eroğlu ile birlikte Şanlıurfa'da açılış törenlerine katıldıktan sonra 2 gün boyunca Şanlıurfa'da bir çok törene ve açılışa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bugün AK Parti İl teşkilatında kampa girdi. Bakan Çelik, AK Parti İl Başkanlığında Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Kerim Gök, Yahya Akman, İl Genel Meclis üyeleri ve Ak Partili Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Bakan Çelik ve partililerin toplantısı basına kapalı olarak devam ediyor. Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in akşam saatlerinden Ankara’ya dönmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: