Bakan Çelik: Zor Bir Süreçten Geçerken Kurban Bayramı'nı Idrak Ediyoruz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Kurban Bayramı'nı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Kurban Bayramı'nı idrak ediyoruz. Ben bu bayramın ülkemiz, bölgemizde barışa, sevgiye esenliğe ve kardeşliğe vesile olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum." dedi.

Bursa protokolü, Heykel'deki tarihi valilik binasında düzenlenen törenle bayramlaştı. Vali Şahabettin Harput'un protokolü karşıladığı programa; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. Faruk Çelik ve Vali Şahabettin Harput'un yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, kamu görevlileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

"ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, zor bir süreçten geçildiğini belirterek, "Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Kurban Bayramı'nı idrak ediyoruz. Ben bu bayramın ülkemiz, bölgemizde barışa, sevgiye, esenliğe ve kardeşliğe vesile olmasını Cenabı Allah'tan temenni ediyorum. İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Dünyaya da huzur mesajları vermek istiyorum." dedi.

Vali Harput ise huzur içinde bir bayram dileklerinde bulunurken, "Bayramın anlamına uygun bir şekilde büyüklerin ziyareti, hastaların ziyareti, yardımlaşma ve dayanışma garipler, öksüzler, yetimler, dayanışma, kaynaşma en üst seviyede doruğa çıkmış. Ben Bursa'daki bu güzelliklerin bütün dünyaya dalga dalga yayılmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: